Jantung Hati Maksu Pieza

23 Oktober 2012

Sepagi-sepetang bersama si dia..

Dicatat oleh ucupiza di Selasa, Oktober 23, 2012
Reaksi: 


Selamat tengahari semua..

HAI-O??
bukan si Hai-o pemain bola sepak tu ye..bukan-bukan..

HAI-O (Mineral Cofee)
Kopi Mineral HAI-O diformulasikan dengan Garam Buluh berorganik dari korea yang semulajadi,
diadun bersama serbuk kopi segera Robusta yang mengharumkan.
Adunan istimewa kopi ini bukan sahaja memenuhi kepuasan para penggemarnya dengan aroma yang menyegarkan.
Malahan membekalkan pelbagai bahan mineral terutamanya Magnesium..

Magnesim merupakan sumber mineral untuk menggalakkan penyerapan dan pengekalan  kalsium..

Cara pembungkusaanya kecil,mudah dibawa dan disediakan untuk kenikmatan anda pada bila masa-masa saja..Jadikan kopi mineral HAI-O sebagai pilihan anda dan memenuhi kepuasannya seisi keluarga..

Kandungan :
Krimer bukan tenusu (sirap Glukosa, Minyak sayur,protein susu,fostat,Pengemulsi,Bahan Anti Gmpal,Pewarna)
Serbuk kopi segera,Robusta,Maltodextrin,Garam Buluh,Serbuk Koko,Aspartame.Mengandungi Bahan Penstabil dan Bahan perisa yang dibenarkan)

itu baru mukadimah sahaja,
Kenapa nak cerita pasal kopi HAI-O ni kan??
Sebab kami seisi keluarga minum kopi HAI-O ni,yang penting ia membuatkan kita bertenaga..
Yus dulu,memang kalau waktu lunch,mesti tidur,tapi bila minum kopi ni,memang tak rasa mengantuk pun,dan badan tak lemah-lemah,bersemangat je pabila buat kerja..

Bonda pun minum kopi HAI-O ni..Angah kitaorang la syorkan minum kopi HAI-O ni,sebab angah memang yang kuat tidur,bila sampai rumah bonda memang nak tidur je,tapi bila minum kopi ni,angah dah kurang mengantuk..bekerja pun cergas je..

Angah belikan kopi ni untuk bonda,tapi yus dengan abang lah selalu rembat bonda nye kopi ni..
Series,kopi ni buang angin dalam badan..asyik nak terkentut je..
Tapi dekat office mana boleh kentut,tahan je..sampai rumah,kentutlah puas-puas...



ni depan dia..

  
ni peketnya..



ni belakangnya..


                                                     jom minum seisi keluarga..






Garam buluh..

1 ulasan:

Nory Zoulkefle berkata...

ingat kan Hairudin Omar tadi...hehehe...

salam kenal yer...

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea