Jantung Hati Maksu Pieza

09 Oktober 2012

Seremban.Part-1

Dicatat oleh ucupiza di Selasa, Oktober 09, 2012
Reaksi: 
Morning korang..

Kemain lagi tajuk siap berpart-part kan,padahal duduk melaka je,seremban dengan melaka hanya bukanlah jauh mana pun..
bertarikh kan,(06/10/2012),hari sabtu,kami sekeluarga telah bersepakat untuk menghadiri perkawinan anak kepada jiran bonda masa duduk PD dulu..
Bonda kan dulu merantau,sebab arwah ayah askar,askar kan kena tranfer sini sana...masa tu memang banyak tempat ayah dan emak serta adik bradik lain memang dapat merasa pengalaman ke sana sini,
Yus dengan abang n0.6 je tak merasa itu semua..beruntunglah kakak dan abang-abang kn..
Mase dulu bonda duduk PD,jiran bonda yang kitaorang ada attend kenduri kawin ni,kenal along,angah,k.lang dan k.chik je diorang kenal,yang kitaorang 3orang lagi,diorang tak kenal..sedihlah kan,rasa terpinggir kejap..

Jadinya sabtu tu konvoi 2 kereta,1 kereta tunggu dekat tol senawang,sebab k.lang dari KL..
bertolaknya dari melaka dalam pukul 10.30am..
dari melaka konvoi 2 kereta,satu kereta dipenuhi dengan mak-mak dara@orang dah kahwin,1 kereta lagi dipenuhi anak-anak buah..
Sesampai tol senawang dalam pukul 11.20am macam tu,k.lang sefamily dah sampai,bergerak lagi menuju ke kampung jiboi ampangan seremban,untuk mengedarkan kad-kad jemputan..sementara bonda mengedarkan kad,kitaorang singgah rehat dirumah sepupu dulu..melepaskan penat dan lelah..
Sempat lagi mensnap-snap..sampaikan folder camera penuh dengan gambar anak buah yang semakin meningkat remaja ni..kemain kan,semua bunga-bunga tempat-tempat habis nak diphoto gedikkan..
Gambar makshu korang berapa kerat jekkan..penat jugaklah mencelah dekat diorang,semua gambar mencelah tak cantikkan,pastu korang delete knn..

Meriahnya dipenuhi adik-beradik dan kerenah anak buah ni..





bersama si iesya comel,..



gambar diorang je penuh..




anak buah yang amik PMR harinie..



see?? dah macam mak budak dah kan,pegang baby macam tu..tak-tak saya single lagi...



si comel iesya..
Nantikan part-2 pulak..

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea