Jantung Hati Maksu Pieza

31 Oktober 2012

Tolong Tangkap Dia.

Dicatat oleh ucupiza di Rabu, Oktober 31, 2012
Reaksi: 
Hai semua..
Setelah blog senyap je 5 hari je..lagi pun blog tak famous ni,takde orang endahkan pun.(ayat sedih)
Bukan tak nak update atau story mory ni,disebabkan ada masalah sedikit,mengambil masa yang begitu lama untuk memulihkan keadaan fizikal ni..
Perlu kuat untuk mempertahankan..
Diharapkan kami semua dapat bersabar dengan tabah..

Hah??
sebenarnya nak cerita pasal iklan ZALORA ni,korang pernah tengok iklan abang ZALORA menjerit-jerit bagai tu..
Kemain bonda suka tengok iklan tu,kalau iklan tu ada,bonda akan cakap "suka tengok iklan ni sambil ketawa comel" bonda saya kan comel...

Excited kan lelaki tu jerit-jerit,lepastu ada orang lain sambung jerit-jerit tu..
Kamu sangat comel ZALORA..
Sila tangkap lelaki ini..sebab beliau kelihatan comel pabila menjerit.











0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea