Jantung Hati Maksu Pieza

01 Disember 2012

I'M Married..-Part 1

Dicatat oleh ucupiza di Sabtu, Disember 01, 2012
Reaksi: 
Selamat berblogger semua..
Mengambil masa yang lama untuk melatih diri mencreate story-story ni..

Terasa lama sangat tidak mengupdate story-story ni,disebabkan menguruskan hal perkahwinan my sister
Ina Yusof..jangan tanya kenapa kakak yang kahwin,adiknye pulak tak update blog.sedangkan kakaknya ada je masanya untuk mengupdate blog.
.
Yus dah cuti awal bulan 11 tu,amik 3 hari..amik dengan cuti awal muharam dari 14 hingga 18/11..
Amik cuti macam nak kahwin kan..Padahal kakak yang nak kahwin.

Majlis Nikah diadakan pada 17/11/2012,pada hari jumaat petang dalam lepas asar..
Dengan sekali lafaz sahaja,My sis telah bertukar status kepada Pn.Yuslina..
Masa ni ingatkan nak jadi photographer,tetapi disebabkan busy masa tu,pass jela kamera kat anak buah..
Masa tu ramai pakai baju cantik-cantik,Yus je,pakai tracksuit dan t-shirt..sobsob,disebabkan tidak sempat nak salin baju..

Walaupun pakai katering,katering hanya pakai pada hari langsung je (Sabtu),
Pada hari AkuTerimaNikahNya kami menggunakan tenaga orang-orang kuat di kampung,Masak ramai-ramai...Seronok sangat-sangat..Dah 8 tahun,rumah bonda takde kenduri kahwin tu..
Walaupun kami pakai khidmat katering,penat tu terasa juga..




Baju Nikah..





AkuTerimaNikahNya
En.Sopian dan Pn.Yuslina.





* NAntikan gambar-gambar yang berikutnya..







2 ulasan:

InaYusoff berkata...

uhuii..
kekna nikah 16hb huiiii....

ucupiza berkata...

Kekna : Alamak tersalah tarikh pulak..maaf

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea