Jantung Hati Maksu Pieza

06 Disember 2012

Ini Makan Dia..

Dicatat oleh ucupiza di Khamis, Disember 06, 2012
Reaksi: 
Itu makan dia..
Dah petang baru terhegeh-hegeh nak update kan...kan..
Memang lah baru nak update sebab laptop sudah dikuasai sepenuhnya oleh Typist Office..
Bos kan takde,jadinya dia lah yang kuasai sepenuhnya laptop yus kan..
Memang takde chance langsung nak pegang laptop sendiri kan..

Tadi tengahari keluar makan, lepastu order lah Nasi Ayam even kafe tu jual Nasi Ayam Penyet..
Tapi kitaorang teringin nak makan Nasi Ayam lah kan..
Pesanlah kami Nasi Ayam 3set,..
Tapi order yang sampai adalah Nasi Ayam Penyet..Apekah???
Bila hidangan tu sampai je kat meja kami,nasi ayam penyet...terus terbeliak biji mata sambil mulut terganga besar dan lalat lalu masa tu,ngappp makan lalat..(tipu je)

Nak panggil m.cik tu ke tak,sebab dah salah hantar order kan..
Kami confident je makan,tapi was-was juga ni,kawan yus cakap,makan jelah,takde pape,jangan takut m.cik tu tak marah,dia yang salah hantar order tu..kita tak bersalah..

Selang beberapa minit tu,kami punya order real pun sampai,Nasi Ayam..
Hah!!!!! salah makan dah..camana ni..
Mak cik tu dah konfius...
Mak cik kami makan dah,camana ni..

Rupanya nasi ayam penyet tu kepunyaan meja sebelah kami..
hahahahaha..
Dah tersalah hantar order....

sekian....

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea