Jantung Hati Maksu Pieza

07 Disember 2012

Salam Pagi Jumaat.

Dicatat oleh ucupiza di Jumaat, Disember 07, 2012
Reaksi: 
Indahnya dan nyamannya di pagi jumaat ni,sangat tenang hari ni..Alhamdulillah..

Alhamdulillah,pagi ni sesudah sampai je di office,membuat housekeeping dan kebetulan D'Big Boss cuti sampai hari isnin...bersuka ria kami semua..

Tersangatlah Free sebab dah takde kerja yang nak diselesaikan..
Semua sudah dibereskan semalam-semalam.
Dah boleh menarik nafas lega,pabila kerja selesai..

Apabila melihat orang ketawa,kita pun turut nak ketawa,
Tapi dalam hati,hanya Allah yang tahu macamana perasaan kita sekarang..
Apabila kita mahu meluahkan apa yang sudah membukit dalam hati ni,
Kita tidak tahu pada siapakah harus kita luahkan masalah ini..
Kita hanya berdiam diri,dan mula berfikir,mungkin berdiam diri adalah lebih baik dari meluahkan..
Tapi sakit sangat yang terpendam..

Apabila kita ingin menangis,kita tak mampu nak mengeluarkan air mata ini..
Apa harus kita buat...
Tapi dengan cara kita dekatkan diri dengan ALLAH,Insha Allah semuanya akan terubat...AstagfirullahAzim.
Istigfar banyak-banyak adalah penenang diri kita..


#UstazAzharIdrus : Ketenangan itu akan hadir jika diri kamu dekat dengan Allah, Keresahan itu akan hadir jika diri kamu jauh dengan Allah...


0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea