Jantung Hati Maksu Pieza

11 Januari 2013

Apa Maxis ni..

Dicatat oleh ucupiza di Jumaat, Januari 11, 2013
Reaksi: 
Dalam perjalanan balik kerja tadi,atas motor dah pikir balik ni,nak call MAXIS..
Nak tanya macam-macam..kononnye lah kan..

Apa sebabnya yus nak call MAXIS ni,sebabnya adalah, macam yus guna broadband maxis..
Dan yus baru bayar 03/01/2013 hari tu,bayar full,ok dalam 3 hingga 11/01/2013 sehingga sekarang ni,line dia sungguh slow ok.dan asyik la bila kita nak connect tu,dia kan akan keluar mesej,yang cakap kitanya da limit/terminated lah kan..masa yus bayar 03/01/2013 tulah,dia keluar quota limit..baru bayar ok..nak quota limit kebendanya..line memang slow,yus diamkan dulu..

Tapi sekarang dah memang tak boleh kawal marah dah ni,bila kita connect mulalah ayat-ayat cinta quota limit,sila dail ni la pe la..Hari ni yus call juga maxis center tu,call punya call,si operator suruh tekan ni,tekan tu la..bila dah sampai turn nak  cakap dengan operator bahagian maxis broadband ni,tanpa sebarang nada,yelah,selalu kalau diaorang nak sambungkan panggilan tu,kan ada lagu-lagu yang boleh buat tertidur kejap kan.tapi ni tiada sebarang nada pun ok..senyap sunyi je,macam cakap sorang-sorang je tau..
Yus dengan penuh kesabaran juga,tunggulah..
Sunyi juga..lama sangat,tiba-tiba boleh pula talian diputuskan..
Apa ni..Sistem memang sangat-sangatlah Zero tau tak..

Kita ni nak mengadu kenapa line internet macam ni,tapi macam teruklah juga sistem dia ni..
Apa ni,series memang tak puas hati..duit jalan..tapi internet slow,siap keluar limit-limit pula..
Harus buat apa  ni dengan maxis..

Pernah mengalami tak..
Share sikit..




berderet Quotq limit...

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea