Jantung Hati Maksu Pieza

10 Januari 2013

Atas ni pun jadilah..

Dicatat oleh ucupiza di Khamis, Januari 10, 2013
Reaksi: 
Selamat petang..
Petang-petang ni mata nak tertutup je,menguap dah macam nak telan kawan kat depan ni..
Besarnya menguap..sedar menguap besar-besar cepat-cepat tutup mulut sebab ada CCTV..kemain buruk anak dara menguap besar-besar kan..

Petang-petang jugaklah nak menaip,nak buka mata besar-besar..
Ok nak cerita pasal pagi tadi..
Dalam pukul 10.00am,tiap-tiap hari akan ada 2orang pekerja lelaki bahagian production yang dah ditugaskan oleh orang-orang production untuk mengambil order menu sarapan..
Dan kami bahagian office pun nak menumpang nak order makanan..
Tapi yus kekadang je order..
Dan hari ni,yus telah order Nasi putih + sayur banyak + ayam goreng....breakfast dah macam menu makan tengahari,sebabnya tengahari dah tak payah makan..jimat disitu..
Itulah je menu yus akan order..

Kalau order dekat diaorang ni,memang pukul 11.30 baru dapat makan,sebab servis lambat,yelah ramai sangat yang order...jawabnya makan tengahari sekali lah kan..

Dan pagi ni dapat bungkusan nasi yang ditulis oleh ada seorang pekerja yang menulis satu catatan diatasnya..





Ika - ika ni kawan yus,dia pun kena...nampak tak apa yang ditulis..




Ni yus -yus pun kena jugak,
berdasarkan mood hari nie,..
nampak tak apa yang ditulis ??
dia tulis :
Bila yus nak jadi comel ??
nak tahu kenapa dia cakap macam tu,sebab bila dia masuk yus automatik akan masam je muka,sebabnya adalah..

Bila Yus nak kawen ??
kemain kan dia bertanyakan soalan macam tu,kalau ada jodoh..kahwinlah...jodoh,ajal,pertemuan di tangan Allah..

Umur Yus berapa ??
Nak mengayat je lebih tu,nak ayat manis jelah kan..lelaki..biasalah tu..

Nape Yus garang ??
Ayat ni tak boleh lah...yus memang nampak muka garang ke??
memang muka garang pun,,
hehehe..

Lepas tu,sekali ada sorang pekerja production datang,ehh tertukar makanan lah..Ahhh Tidak!!!dahlah atas polisteren tu ada tulis macam-macam..camane ni...
Yus koyakkan je yg polisteren atas tu..
Bagi yang polisteren ada isi makanan je...
Nasib lah kan..





0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea