Jantung Hati Maksu Pieza

23 Februari 2013

Cinta Pandang Pertama

Dicatat oleh ucupiza di Sabtu, Februari 23, 2013
Reaksi: 
Happy Holiday..
Baru balik dari berjogging,sudah lama rasanya meninggalkan zaman jogging ni..macamana badan nak kuruskan..malas sangat nak bersenam..
Mahu semput di buat berjoging tadi..
Menghirup udara yang segar dan mata sejuk memandang keindahan Alam.tenang je rasanya..

Apa nak buat cuti-cuti ni.
Bermanja dengan bonda lah kan,
Belajar masak-masak dengan bonda..
Kata nak kawin,kenalah pandai memasak untuk memikat hati sang suami (mahu akk yus baca ni,dia street call bonda,cakap dak adik dah gatal nak kawin,sebelum pape terjadi,saya hanya bergurau je sis,doakan adik sis ni cepat bertemu jodoh,lariksssss)

semalam,dekat office yus ada buat jamuan sedikit,untuk orang office saja,maaf warga production,ada rezeki lebih,kami buat lagi secara besar-besaran..
Berkumpul di bilik mesyuarat untuk acara makan-makan.
Dalam kepala ni dah pikir,rosaklah diet..sebab macam-macam ada..
Lihat sahajalah..tapi adakah anda mampu melihatnya sahaja ke??











boleh je ke hanya mampu melihat....yus telan jugaklah sate tu 2cucuk je.please...




0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea