Jantung Hati Maksu Pieza

28 Februari 2013

Dari Cucu ke Bonda.

Dicatat oleh ucupiza di Khamis, Februari 28, 2013
Reaksi: 
Selamat pagi semua...
mood nak buat kerja tersangatlah malas,lagi-lagi cuaca dekat melaka adalah mendung,
kalau ada seseorang yang sorongkan bantal,memang confirm dah amik bantal tu dan terus tertidur sambil berdengkur..
Kenapalah sangat malas menguasai diri ini..
Berilah kerajnan pada diri ini.

27/02/2012 :
Semalam adalah hari jadi bonda..selamat hari lahir bonda,semoga bonda diberi kesihatan yang baik,
Terima Kasih Bonda melayan kerenah anak yang senakal ini..hukhukhuk..
Dan kami adik beradik mencadangkan akan membuat birthday party ni masa semua adik beradik berada di kampung halaman la,,tunggu semua cutilah kan..dan nak buat dari bulan 1 hingga bulan 12 sekaligus..senang dan jimat disitu..
Dan ada cadangan menyatakkan ingin picnik di PD..makan ramai-ramai di tepi pantai,sambil masing-masing bawa bekalan dan pekena pulak sambal telur dan asam pedas bonda memang terangkat...marblessss..
Tapi malam tadi dah sambut birthday bonda secara kecil-kecilan je..
Sebab anak bongsu Along birthday bulan 2 juga,dia dah minta si mamanya belikan kek,sekali harung sambut birthday bonda sekali,request dari si kecik tu nak sambut dengan nenda dia..
Belikanlah mamanya kek yang comel dan sedap tu..
Memang ringkas je,beli sate je..

Dan cucunya telah memberikan bonda hadiah..wah..anak-anak bonda je tak bagi bonda hadiah lagi..
Bonda..Nantikan hadiah dari kami adik beradik..tungguuuuu...

Dan bonda dapat kad ni :





Dari Iman Hafiz..Darjah 1 punya kreatif





sang-sang (dia nak tulis sangat-sangat).








Selamat Hari lahir bonda...

4 ulasan:

Nory Zoulkefle berkata...

selamat hari lahir buat bonda...
=)

InaYusoff berkata...

banyak la dak iman neh..
sang sang sangat laaa..

ucupiza berkata...

ina yusoff : dk iman yg tulis ni..

ucupiza berkata...

Nory Zoulkefle : sis..tq

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea