Jantung Hati Maksu Pieza

22 Februari 2013

Instagram.

Dicatat oleh ucupiza di Jumaat, Februari 22, 2013
Reaksi: 
Selamat hari jumaat,hari penghulu hari.

Sekarang sana-sini ada instagram,instagram tu dah lama kan,cik adik ni baru terhegeh-hegeh nak tahu apakah itu instagram..
Macam dekat office ni,ada kawan office suka sangat-sangat ambil gambar..tiap-tiap hari dia mesti dok click sana sini..
Macam best pulak kan..

Seronok ke Instagram ni??
Macam mana nak guna Instagram ni??

Sapa yang ada instagram ni jomlah share best tak guna instagram ni??



sorry,terkecikkan mata sebelah tu..

4 ulasan:

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail berkata...

cam ziana zain..kening terangkat.hehe

Chubby Hanna berkata...

best.. sbb mmg kaki bergambar.. tp x aktif sgt.. hehe :) kena bersedia bila ada bad stalker, hehe.. lagi2 bila kamu link dgn fb n twitter.. :)

- salam perkenalan -

Nory Zoulkefle berkata...

jom follow instagram nory...
search Nory Zoulkefle...hehehe..
nory pon bukan pandai sangatt...
tapi bagi nory lah kan, instagram ni sesuai utk seseorang yang suka bergambar...apa saja gambar disekeliling kite, kalau boleh semua nak share kat situ...hehehe

ucupiza berkata...

sis maera : hehehehe...terangkat lak kening..kantoi la kening mcam ziana zain..

Chubby : la yeke..sbb kawan yus pun kemain lg semenjak ad instagram ni,asyik berposing sana sini..

Sis Nory : kak nory,nanti yus da buat,yus follow akk.tq kak sbb share..

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea