Jantung Hati Maksu Pieza

13 Februari 2013

Semoga Selamat Semuanya..

Dicatat oleh ucupiza di Rabu, Februari 13, 2013
Reaksi: 
Hye,setelah beberapa hari bercuti,hari ni kembali bekerja seperti biasa..office semalam dah beroperasi macam biasa.tapi cik yus ni yang ambil MC sebab terlebih makan limau agaknya lah kan..
Lagi-lagi adik beradik semua ada kat rumah bonda lagi semalam,memang lagi malaslah kan nak pergi kerja.
Kebanyakan kedai-kedai or company-company tak beroperasi lagi kan..
Lagi lah mati kutu dekat office,tak tahu nak call sapa-sapa..

Hari ni memulakan kerja kembali,apabila merasa badan ni dah cukup kuat nak datang kerja.
Boring....
Tengah geledah-geledah folder dalam lappy ni,ternampak satu gambar yang sweet sangat..
Gambar dekat PLKN dulu..
Nak ketawa pun ado..sebab masing-masing gelap mukanya,kurus-kurus masa tu..
Whoaaaa nak badan macam tu balik..kurus dan slim.....
Tetiba ada baca tweet kawan yang dari PLKN juga,dia ada operation hari ni..
Kepada Wah Huzida Roza, Semoga selamat semuanya dan cepat sembuh..
Yus dengan kawan-kawan PLKN dah tak contact sebab nombor diaorang semua hilang masa kejadian Handphone yus terjatuh dan tercicir kat tengah jalan,
Macam tu je,hilang nombor diaorang..
Contact pun melalui FB or Twitter je,tapi masing-masing Busy dan Study lagi..
Memang rindu saat dengan diorang..
Bilalah dapat jumpa mereka lagi...

Tengah berfikir macamana nak dapatkan nombor mereka balik,
sebab mereka pun jarang buka FB or Twitter...
Moga dapat berjumpa mereka dan berkumpul macam biasa balik..



dari kanan : eyra,yasmin,zara,ummi,ROZA,me dan Husni..


0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea