Jantung Hati Maksu Pieza

09 Mac 2013

Anda Mahu Rock??

Dicatat oleh ucupiza di Sabtu, Mac 09, 2013
Reaksi: 


Cerita Ahad lepas (03/03/2013)..
Baru nak update kan,sebab kesuntukan masa dan kelembapan internet di office dan rumah amatlah membosankan..

Ahad lepas,plan dengan kawan-kawan nak keluar berdatinglah kan,
memang aktiviti wajib apabila keluarnya gaji,
dan selepas itu meloponglah sorang-sorang,duit non ado..
Keluarlah hari ahad,yang dimana semua orang keluar dan confirm jalan macam ikan sardin dan kelompok manusia macam ikan sardin dalam tin tu..

Aktiviti pertama :) Cari parking,sungguh tension parking terlalu jauh dengan Mall..Pakailah kasut tumit tertinggi lagi....memang melecetlah kaki kan..

Aktiviti Kedua :) Ambil angin air-cond,sejukkkkknyaaa.dalam Mall,dan kemudian barulah meninjau-ninjau keadaan dalamnya,membelek-belek je,menjeling-jeling je,save duit nak pergi travel bulan ni..

Aktiviti Ketiga : Cari kedai,restoran,warung ke,pape je,jani dapat mengenyangkan perut ni,Say No!! to McD..Boikot sangat,dan tinjau McD pun dah tak ramai orang,sedikit sangat jumlah orangnya..
Selepas kenyang,marilah merehatkan perut,jangan berjalan sewaktu selepas makan,nanti perut senak,Yeke..

Aktivi Keempat : Jom tinjau,apa cerita yang best ditayangkan sekarang..
Sekali ada cerita Rock oo...tapi 5.30pm punya turn..ok On je..

Rock oo memang best,gelak je memanjang,tapi ada la pulak sorang ni,dia duduk seat belakang,yus duduk seat depan,dia punya excited gelak,bukan main excited lagi siap pakej tendang seat yus...over sangat-sangat..
Bab yang tak kelakar pun dia bukan main gelak besar-besar bagi satu panggung dengar kan,nak famous ke dik gelak besar-besar,orang lain nak tengok pun tak senang,sampaikan kawan yus ejek balik adik tu punya gelak...terus diam..

Rock oo lawak,Que Haidar pandai buat muka yang boleh gelak kuat-kuat..

Nak tahu kisah selanjutnya,terjahlah pawagam berdekatan anda sekarang juga..
















0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea