Jantung Hati Maksu Pieza

12 Mac 2013

:) Dating (2).

Dicatat oleh ucupiza di Selasa, Mac 12, 2013
Reaksi: 
Macam-macam orang yang kita akan lihat semasa berada dalam train,berbagai-bagai kaum,warna kulit,bahasa mereka..
Sampaikan yus terasa takut sangat,sebab kita dikelilingi macam-macam rupa orang,tak kiralah dia depan kita,sebelah kita,kiri kanan kita..
Muka mereka amat menakutkan..
lepastu cara dia pandang kita..
Yus pandang je tingkap train tu..takut nak padang orang dalam train ni,cousins yus tidur je sepanjang naik train tu..tidur je,tahu-tahu dah sampai...
lepastu sambung tidur balik..

Masa di KL sentral,terpinga-pinga nak cari Platform untuk ke Kg.Dato Harun..
First time,menjejakkan kaki menaiki train ke KL sentral..
Ternampaklah abang-abang Pilot yang nak terbang..Smartnya diaorang..

Sampai je di Sunway Pyramid tu,terasa tekak ni nak Aiskrim,terjahlah..
Dibarisan belakang kami,ada pasangan couple ni berpeluk-pelukan macam pasangan suami isteri,mengalahkan orang yang dah berkahwin...glupppp.....mungkin ini satu perubahan yang kita akan nampak apabila kita berada ditempat orang..kita diamkan jela..
memang mencuci mata juga,apabila ternampak sorang lagi pasangan couple yang selamba je,kiss leher dan pipi pasangan dia depan orang ramai,peluk sana sini,usap sana sini.dah macam tiada sifat tahu malu apabila berbuat demikian..
Memang terkejut..
Mungkin cara mereka ingin membuktikan kasih sayang mereka dekat pasangan masing-masing agaknya..:)
 Mungkin.................

Tak tahu lagi bila dapat pergi jalan-jalan dengan cousins sekalian..




 dari kanan : fieza,echa,sepul (driver) dan debom kami..



dari kanan :fieza,Me,echa.






dari kanan : Me, Fieza ..






4 ulasan:

Nory Zoulkefle berkata...

akak yg dah kawen ni pon,kadang2 segan nak beraksi mesra ngan hubby...tu pon kalau pelok lebih2, org dah pandang2 dah...hehehe..

ucupiza berkata...

sis Nory : akk dah kahwin takpe..diorg pndang akk len mcm,cepat2 kuakan kad nikah tu..hehehe..
Memang terkejut dengan budaya sosial yang menunjuk2 kak...

InaYusoff berkata...

macam tudung kekna je..
ko pakai tudung kekna eh?

ucupiza berkata...

Kekna : sori ok..tudung adik...
tudung kekna syakina hilangkan

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea