Jantung Hati Maksu Pieza

17 Mac 2013

Jack Giant Slayer- (Movie)

Dicatat oleh ucupiza di Ahad, Mac 17, 2013
Reaksi: 


Happy Weekend korang..

Hari Sabtu lepas punya cerita,harini baru nak update kan,cerita dah basi..
Masa ni yang plan nak pergi Sunway Pyramid,macam-macam aktiviti dekat Sunway kami semua nak buat,tapi disebabkan kesuntukan masa,paling tidak bila dah sampai Sunway ni,kenalah cari aktiviti juga,mari terjah wayanglah,puas jugalah mencari manalah tingkat untuk wayang ni,naik dan banyak kali pusing,baru jumpa wayang..
Disebabkan masing-masing tak kisah nak tengok cerita apa,maka pilihlah cerita Jack Giant Slayer ni,
Tak Tahu macammana ceritanya,best agaknya,sebab masa nak pilih seat tu,banyak seat yang dah dipenuhi,
Wayang start dalam pukul 4.45pm,sebelum menunngu 1jam lagi tu,meroundlah kami dalam bandar sunway tu,.
Hanya pegang-pegang baju je,pegang-pegang barang-barang je,disebabkan barang terlalu branded dan mahal bebenau gayanya.,

First time masuk wayang sunway,wow!!! besarnya,dah macam orang gayat je,biasalah kan,tak pernah jejak sunway,sekali time nak duduk tu,seat yus ada sedikit masalah teknikal,seat tu terkebelakang,semua seat duduk tegak je,seat yus terkebelakang,nak sandar pun takut seat tu jatuh,tegaklah tengok cerita tu..
Tapi konfidenkan diri,sandar jelah..yes selamat..

Cerita Jack Giant Slayer ni best juga,cerita ni macam cerita yang Jack jumpa telur angsa emas.yang biji kacang jatuh,terus jadi pokok kacang yang besar..ada gergasi lah..

Sinopsis :
Film "Jack The Giant Slayer" menceritakan seorang petani muda bernama Jack (Nicholas Hoult) yang tanpa sengaja membuka sebuah gerbang yang telah lama sekali tertutup dan membawanya ke dunia lain yaitu dunia raksasa.
Tanpa Jack sadari, dia telah memulai perang antara manusia dengan raksasa karena para raksasa tersebut mulai memasui dunia manusia. Jack harus bertanggung jawab atas perbuatannya membuka gerbang terlarang tersebut.
Perang besar pun tidak bisa terelakkan. Jack berusaha bertarung dengan para raksasa demi menjaga kerajaan, para rakyat dan cintanya kepada putri kerajaan. Mampukah Jack mengalahkan para raksasa tersebut?. Dan apakah gerbang itu boleh ditutup kembali?.





 



Masa ni adegan paling uwekkk,sebab ada apa yang anda lihat tu..\

















Ni tiket kam ber5,lagi ber3 mereka dah ambil buat kenangan..



0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea