Jantung Hati Maksu Pieza

22 April 2013

Chenta Bakery Terbaik..

Dicatat oleh ucupiza di Isnin, April 22, 2013
Reaksi: 
Happy Monday..
Happy Working..

Dah lama tak mengupdate dalam blog ni,disebabkan berukband maxis dah terminated dan kalau dekat office selalu sangat line internet macam siput sedut masak lemak cili api..marvelous..

Dah lama nak update tentang kek-kek ni...yus dan keluarga memanglah sangat-sangat tidak gemar memakan kek dan jarang nak ada kek kat rumah tu..
Tapi bila ada satu hari tu kawan office ada beli kek Tiramisu,macam best je dengar kan,belum rasa lagi macamana,,
Keesokkannya kawan tu bawa tiramisu kat office,masa tu baru keluar peti ais tu,sejuknya,bila masuk mulut rasa kenikmatan tiramisu lain macam je,memang best sangatlah..
Kek dia lembut je..
Dan keesokannya yus pula pergi order kat owner kek tu..Siap order tiramisu dan Snowcheese lagi..
Tiramisu untuk kakak,dan snowcheese untuk yus..

Snowcheese dia pun best juga..
Sekarang ni nak makan kek tiramisu tu je,.
Kata nak diet kan,tapi bila dah jumpa kek tiramisu dengan snowcheese ni lupa terus kat diet tu..





ni kek snowcheese nya..harga pun berpatutanlah..
Cheese yang menggoda..



boleh terliur tengok cheese dia tu..




Ada sesiapa nak order boleh order di link : Chenta Bakery
details semua di situ..
TQ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea