Jantung Hati Maksu Pieza

25 April 2013

Chenta Bakery Terbaik.

Dicatat oleh ucupiza di Khamis, April 25, 2013
Reaksi: 
Assalamualaikum =)

Sekarang ni dan bulan ni terlampau banyak sangat nak makan kek..
Sampaikan kering dan nipis jugalah poket seluar dan poket duit..
Macam hari selasa lepas belikan untuk Sis In Law tu,mereka dok mengidam nak makan kek  tiramisu agaknya.
Maka belilah 2 tiramisu dan 1 kek batik..
Tapi bila pick up hari selasa,yus hanya dapat 2 tiramisu sahaja,Mana kek batiknya..
Ada cerita di sebalik kek batiik tu..

Ownernya nama Sis Baizura,dan Sis Ct..Memandangkan tempahan terlalu padat dekat Sis Baizura ni,sis Baizura telah membahagikan tempahan dan penghantaran kepada Sis Ct,Macam Sis Ct hantar sesetengah tempat dan Sis Baizura hanya Sesetengah tempat jua..
Disebabkan banyak tempahan agaknya,Sis Baizura amik part kek-kek ni,Kek-kek lain Sis Ct hantarkan..
Kek Batik masa tu ada pada Sis Ct..Dan Sis Ct terbagi kek batik yus tu pada customer lain..
Mungkin diorang dah Konfius agaknya tu..
Takpelah bukan rezeki nak makan kek batik..

Tapi Sis Baizura janji hari rabu dia akan hantarkan kek batik,dan semalam kek batik yus dah dapat,lepastu dapatlah pulak call dari Kak Chik yus pun nak juga kek tiramisu,Nasiblah dan rezeki kami dapat juga kak chik merasa tiramisu tu..




Kek Batik Yang MAnis..

Snowcheese,kek tiramisu dan Kek Batik..

4 ulasan:

Nory Zoulkefle berkata...

NYUMNYUMMM..
terliur akak tengok ....

InaYusoff berkata...

nanti balik mengundi..
belikan kekna kek tiramisu..
kau belanje..

hahah

ucupiza berkata...

kekna : xpe demi baby mu itu..dik belikan ye..

ucupiza berkata...

sis nory : hahahaha..sila terliur ye sis..

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea