Jantung Hati Maksu Pieza

04 April 2013

Crystal Collagen Eye Mask.

Dicatat oleh ucupiza di Khamis, April 04, 2013
Reaksi: 
 




Terbaik untuk mata kelihatan segar menawan..

Assalamualaikum semua.
Yus nak buat review tentang Crystal Collagen Eye Mask ni.Ada sesiapa yang dekat sini mempunyai masalah eye bag??Bagi yang jenis suka tidur lambat ada alasan seperti pelajarlah kan,study sampai tengah malam,dan ada yang pula sengaja tidur lambat memang akan ada masalah seperti ini.
Kita terlebih tidur pon tak boleh,lambat tidur pun tak boleh,tidur awal sangat pun tak boleh..Macammana tu??

Crystal Collagen Eye Mask memang sangat terbaik,terbaik,terbaik...
Sejuk bila pakai dan letak bawah mata..nyaman je rasanya
Tak lama mana pun pakai benda ni,dalam setengah jam saja sebelum nak tidur..dalam tengah tidur pun boleh juga..
Macam yus tertidur-tidur sekali dengan Crystal Collagen Eye Mask ni..Tahu-tahu dalam pukul 4am baru nak tanggalkannya..
Bila bangun terus tengok cermin,dekat bawah mata rasa sejuk je..rasa lebam bawah mata tu kurang sikit,baru pakai satu kan,nak kesan yang lebih menawan,kena rajinlah pakai kan..
Selalu kalau bangun pagi,mata mesti macam tak bermaya je,mata pun ada tak bermaya tau,pergi kerja semua tegur kenapa ada eye bag ni,sembap je mata tu..
Sekarang dah boleh pergi kerja dengan mata yang cantik menawan.

Crystal Collagen Eye Mask ni,seronok sebab membantu dan berfungsi untuk merawat eye bag,kedutan dan kegelapan.

Siapa dah pernah guna mesti terasa kelainan di mata anda..Yus guna Crystal Collagen Eye Mask la sekarang ni,Dalam pek tersebut ada sepasang yang boleh digunakan untuk sebelah mata kanan dan mata kiri.
Apabila kita pakai Crystal Collagen Eye Mask ni,dia still nampak tebal lagi.Bila dah pakai selamaa 30 minit or 1jam,masa kita tanggalkan tu,Crystal tu dah jadi nipis sikit dah..Disebabkan Collagen telah diserap..

Berminat...Bagaimana cara nak order???
Boleh sahaja order dengan Yus :)
Dan boleh try stok yang 2minggu punya dari yus.
Boleh sahaja pakai hari-hari kalau nak kekal mata tu cantik dan menawan..

Sekarang Offer masih terbuka..Dan Pstttt Free Postage ok dari 04/04/2013 hingga 11/04/13.

Pek Percubaan :

20pasang-RM 20.00 (S/M), RM23.00 (S/S)- Harga Biasa ( RM 1.50pcs).

Dan nak lebih jimat :

50pasang : RM30.00 (S/M), RM33.00 (S,S).


UNTUK PERTANYAAN LANJUT ,SILALAH INBOX & SMS/WHATSAPPS : 0147322164
PM/INBOX FB : YUSHAFIZAH MD YUSOFF
BLOG : http://ucupiza.blogspot.com
EMAIL : ezafiza@ymail.com




abaikan kain tudung yang bergantungan tu..abaikan mata yang tetiba jadi juling pula..sejuknya pakai..

bajet comel lah tu.

Crystal Collagen Eye Mask..




Jom dapatkannya sementara stok masih ada.





0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea