Jantung Hati Maksu Pieza

16 April 2013

K-Pop Bersama.

Dicatat oleh ucupiza di Selasa, April 16, 2013
Reaksi: 
Photo: Guess what's spicy, crunchy, and delicious? That's right, the new KFC Spicy Korean Crunch is here to satisfy your cravings! :D

Semua orang sedang memperkatakan isu ini..
Ayam K-Pop..
Ramai sedang update cerita Ayam K-Pop ni,sedap sangat ke??
Kalau nak tahu sedap ke tak sedap,tekak tu boleh terima ke tak terima silalah ke KFC berdekatan anda sekarang..
Bila tengok gambar ni,macam sedap,Bila dah sampai ke kaunter,dah siap order,sekali indah khabar dari rupa..betul ke peribahasanya..
Terliurnya tengok..

Yus pun haruslah terjah KFC lepas ni..

1 ulasan:

Nory Zoulkefle berkata...

perghhh...
wajib kena pi try ni...

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea