Jantung Hati Maksu Pieza

30 April 2013

Mini USB Pendrive Yang Cute..:)

Dicatat oleh ucupiza di Selasa, April 30, 2013
Reaksi: 
Assalamualaikum =)

Semalam telah mendapat parcel dari online shop ni,sangatlah awesome..
Tapi yus tak berkesempatan nak tunjuk lagi clothes tu..
Clothes yang cantik bagi yus,tak tahu lah bagi korang..

Dan semalam juga officemate telah mendapat parcel dari online shop juga..
Dan officemate tu punya barang lagi awesome..lagi cute sangat.
Offcemate telah membeli Mini USB Pendrive yang super cute sangat-sangat..

Sekarang kat office dah tukar kerja kepada business online ni,
Dah semakin berjangkit-jangkit aktiviti tu..
Bila buka online shop ni mulalah menjerit mengikut nada Iklan Zalora tu..
Kekadang macam terlalu busy je,sebab tolong akak office ni buat business dia,..

Sampaikan nak buka blog,memang tak sempat,
Sekarang ni lebih kepada #Instagram je,sebab dekat Instagram lagi banyak online shop ni.
Lagi awesome..










Camera Nikon Pendrive..




Nak Mini USB Yang Owesome lagi..
Silalah ke :

#instagram : My Beautiful Store.

2 ulasan:

Nory Zoulkefle berkata...

comeyyynya...bape hengget tu? beli kat mana?
hehe

ucupiza berkata...

sis Nory : comelkan..ada banyak lagi yang comel2..yus tengah ambil stok..RM46 FREE POSTAGE..Yus ambil dekat satu online shop ni sis..sis jomlah grab satu..

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea