Jantung Hati Maksu Pieza

11 April 2013

TONYMOLY Tomatox Magic White Massage Pack.

Dicatat oleh ucupiza di Khamis, April 11, 2013
Reaksi: 
Semua mesti mengidamkan kulit muka yang glowing kan???
Takkanlah nak keluar atau pergi mana-mana dengan muka yang tak bermaya.
Yus ada penyelesaiaanya..

Masker magic glowing adalah salah satu hot selling produk keluaran tonymoly korea yang berkesan mencerahkan,glowing dan bertindak membuang toksin kulit anda.Sesuai untuk semua jenis kulit.kulit kering dan tak bermaya,tone tidak sekata,kulit berminyak & bermasalah,sangat sesuai untuk kulit sensitive

Kandungan :
mengandungi extract fresh tomato dan sayur-sayuran yang kaya dengan Vitamin A dan lycopene,anti oxidizing yang menyingkirkan toksin daripada kulit.

Masker ini juga sangat sesuai untuk sunburned skin,
Kenapa sunburned boleh terjadi???
sunburned disebabkan oleh melanin yang terkumpul,peredaran darah yang kurang baik


Dan penyelesaiannya :
Tomatox boleh membantu anda dalam masalah kulit,dan melancarkan kembali peredaran darah kulit.
meratakan kembali melanin dan kulit anda menjadi sekata dan sihat.















 Cara penggunaanya : 
1)Bersihkan muka dahulu..
2) sapukan tomatox ke muka,buat macam pakai masker tu.
3)tunggu dalam 20 atau 30 minit atau lebih baik sehingga kering.
4)cuci muka anda.
5) cuba rasa kulit muka anda dengan tapak tangan,lembutnya...




Macammana nak order??


Berminat silalah PM/WhatsApp/Inbox di FB dan Twitter :

http://www.facebook.com/yushafizah.mdyusoff (FB)
https://twitter.com/maksupieza (TWITTER)
WhatsApp : 0147322164.

 nanti saya akan bagi harganya..TQ..

1 ulasan:

Mia Liana berkata...

wahhh.. menarik juga ni..

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea