Jantung Hati Maksu Pieza

14 Mei 2013

Kilang Terbakar..

Dicatat oleh ucupiza di Selasa, Mei 14, 2013
Reaksi: 
Harini ada latihan kebakaran di kilang tempat yus kerja..
Tapi kami semua dah get ready duduk depan pintu sambil susun atur kasut,supaya senang nak lari sambil teriak Api..Api..Api..
Waktu yang dijangkakan dalam pukul 10.00am,tapi pihak Bomba ada masalah sedikit.
Pagi itu kami buat kerja macam biasalah kan..
Tapi dalam hati tak tentu arah apabila melihat pihak HSE ulang alik masuk dan keluar office..
Tunggu punya tunggu,Pihak Bomba dah sampai..
Segala strategi yang diaturkan berjalan lancar..

Bermulalah Latihan Kebakaran :






 











2 ulasan:

combi berkata...

ingat kebakaran btol td :p

ucupiza berkata...

sis combi : hehehehe..saja je wt suspens..

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea