Jantung Hati Maksu Pieza

20 Jun 2013

Chenta Bakery..

Dicatat oleh ucupiza di Khamis, Jun 20, 2013
Reaksi: 
Assalamualaikum semua =)

Kini Chenta Bakery tampil membawa Biskut-Biskut untuk musim perayaan yang akan menjelang tiba,walaupun beberapa hari lagi kita akan menyambut bulan ramadhan,tapi tak salahkan dari sekarang nak usha-usha Kuih Raya ni..

Memperkenalkan Biskut-Biskut yang berada di Chenta Bakery.


Photo
Sedapnya..tergoda tak tengok Almond London ni..

Photo: Almond London....siap utk di bako... ;-)
siap- sedia dibakar dalam oven..

Photo: Biskut Famous Amos yg sgt2 sedap!
Camne nk bg sample ni.....hari2 nk mengadap dia je....
Kerangupan yg tak boleh lupa!! ;-)
Biskut Famous Amos,sedap yang tak terkata...




Jomlah tempah bermula dari sekarang,takut cepat habis je,jangan melepas..
Kami ada sediakan sample untuk sesiapa yang berminat untuk merasa keenakan biskut-biskut diatas ini..
Dah makan yang samplenya pasti mahu membeli berbalang-balang kan..
Jomlah mencuba..

Mahu lebih lanjut tentang chenta bakery ni,dan bermacam-macam jenis kuih raya dan disamping itu mereka juga membuat kek untuk perkhawinan dan bermacam-macam lagi..Apalagi jomlah:

Chenta Bakery. -FB Chenta Bakery..

TQ..

2 ulasan:

Nory Zoulkefle berkata...

wahhh tengok kuih raya, baru tersedar, tak lama lagi nak raya dah...heehee

ucupiza berkata...

sis nory : hehehehe..jomlah sis borong 1..

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea