Jantung Hati Maksu Pieza

24 Oktober 2013

Apam Polkadot Nomei-Review

Dicatat oleh ucupiza di Khamis, Oktober 24, 2013
Reaksi: 
Assalamualaikum =)

Dah lama rasanya tek menjenguk blog ni,terasa blog macam diabaikan pulak.
Rajin jenguk blog orang lain je,mood tak kesampaian nak mengupdate..
Tapi ni semangat nak mengupdate..

First of all nak cerita pasal kek,kalau sebut je kek, mesti teringat kek dari Apam Polkadot Nomei
Mai yus tunjuk koleksi kek yang yus pernah order kat sis hanim tu.,.

ni kek red velvet meleleh,memang meleleh tahap maksima,sedap sangat.


Ni salah satunya lah yang yus order,pagi-pagi dapat makan ni memang syok,keluar dari peti sejuk tu,memang umphhh lah.lagi-lagi makan dengan segelas air milo panas,memang terbaik..Ni menu kek terbaru ye..#credit : apampolkadotnomei.

ini red velvet je,lain iye red velvet dan red velvet keju meleleh..#credit : apampolkadotnomei
Selain kek-kek ni,banyak lagi dan banyak jenis kek lagi,contohnya  yang terbaru ni :
* Coconut blossom nomei
* Red velvet
* Red velvet keju meleleh.
* Kek keju meleleh nomei 3 layer
*Tiramisu
* Cheese tart dan fruit tart.
*durian crepe (memang terbaik)

Servis memang tiptop lah,macam siapa yang duduk area seremban-senawang bolehlah merasa kek-kek ni,
dan tentunya orang melaka area masjid tanah hinggalah tesco cheng melaka,tu yang yus pastilah,tak tahulah kalau ada tempat lain yang sis hanim tu boleh hantarkan...

Harga memang amatlah berpatutan,yus pernah order durian crepe,mango crepe,corn crepe..memang terbaik sangat.jangan lepaskan peluang ini..hehehehe.bagi pengemar kek lah.

Dan bukan jual kek sahaja,sis ni pun ada buat tempahan untuk canopy dan buat untuk doorgift juga ye,Apa-apa pertanyaan atau tempahan sila rujuk http://www.facebook.com/babynomei


Credit: : Apam Polkadot Nomei.

1 ulasan:

Nory Zoulkefle berkata...

nyumnyumnyu,mm....
sedapppp nya..terliur akak tgk..

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea