Jantung Hati Maksu Pieza

27 November 2013

Hari Terakhir Di Langkawi (Part 3)

Dicatat oleh ucupiza di Rabu, November 27, 2013
Reaksi: 
Sambungan dari entri Percutian di Langkawi (Part 2)

Disebabkan malam dah packing barang-barang baik punya,jadi nya pagi tu bangun pagi takdelah kelam kabut nak bersiap,nak pikir barang apa yang tinggal..

Kami diminta berkumpul di lobi jam 8.00am,selesai serah menyerah kunci bilik,kami bergerak menaiki bus untuk ke terminat feri.
Perjalanan mengambil masa dalam 30min-1jam untuk sampai ke terminal feri.
Feri kami jam 10.00am,sementara nak menunngu feri tiba,sempat lagi lari kejap dengan my SIL beli tupperware di Haji Ismail Group..Dia ada buka kiosk dekat situ.

Jam 10.00 kami mula beransur menaiki feri,paling tak seronok kena berhimpit-himpit..nak sampaikan ke feri pun macam nak sesak nafas dia buatnya,dengan beg yang semakin bertambah,sakit bahu memikul beg-beg ni.
Bila dah dapat tempat duduk dalam feri rasa lega sangat..

Kami selamat sampai di darat dalam jam 11.30am,sementara nak tunggu driver ambil bus,rehat kejap,buang apa yang patut sebelum meneruskan perjalanan ke Padang Besar..
Padang besar habiskan duit yang tinggal saki baki tu iye.Yus sempat merembat handbag..Kami berada di padang besar sehingga jam 6.00pm..

Kemudian bergerak balik ke melaka,Sampai di melaka jam 2.00am..

Percutian yang seronok,kami pasti akan datang lagi..




1 ulasan:

Nory Zoulkefle berkata...

part habiskan duit kat padang besar tu mesti syiokkkk kan...hehehe

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea