Jantung Hati Maksu Pieza

04 Disember 2013

Hutang.

Dicatat oleh ucupiza di Rabu, Disember 04, 2013
Reaksi: 
Assalamualaikum =)

Bilalah nak update,
Dah tulis,delete balik,tulis balik delete balik,bila nak berjaya update.

Sekarang kan gaji semua dah dapat untuk bulan 11 kan,jadinya mulalah siapa yang berhutang dengan kad kredit kad kredit ni,ajen berkenaan mestilah sibuk call tanye kenapa tak bayar lagi..

Tapi kebelakangan ni kemain seronok lagi ajen ni call kat office,tak cukup sekali,dua kali,tiga kali call ye,tanye tentang orang yang sama juga..Mahu nak mendidih darah ni kekadang.
Bila kita dah cakap orang yang berhutang ni dah berhenti,cubalah faham dan janganlah call lagi dan cuba jangan call sudah,pergi call direct dekat dia je,bukan masalah kami jika dia tak nak angkat call ke apa??
Kesimpulannya janganlah bagi nombor office,ajen ni akan call je..walaupun berkali-kali cakap penghutangnya dah resign..

Kita ni penat jawab call,angkat call,call sana sini,bila ajen berkenaan call nak tanye dia resign bila??Dah lama ke??boleh tinggalkan pesanan tak??macam-macamlah kn.
Sampaikan ada dua kali call,suara yang sama,tanya orang yang sama,memang yus jawab terus,Bukan orang yang sama ke call pagi tadi..Hah koo terus letak telefon tu..tahu takut dengan kita..

Keesokannya ada lagi tu call..siap nak call HQ sangat ye,bila dah cakap resign tu,fahamlah sikit..
Tolonglah langsaikan hutang anda..

2 ulasan:

Sofia MNasir berkata...

Itulah dia bahaya guna kad kredit lepastu jenis boros. Lebih baik takde kad kredit dari ada.

Nory Zoulkefle berkata...

haah akak pon malas nak layan orang call opis cari staff yg dah berhenti kerja, asyik call je, macam tak faham bahasa..dahlah akak pon bukan kenal dengan ex-staff dulu..huhu

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea