Jantung Hati Maksu Pieza

07 Januari 2014

Azam 2014.

Dicatat oleh ucupiza di Selasa, Januari 07, 2014
Reaksi: 
Assalamualaikum =)

Sudah 07/01/2014 baru terhegeh-hegeh nak update azam 2014 kan..
Apa azam 2014 ni??

Azam 2014

Menjelang usia 23 tahun kini,tiada yang lebih mengindahkan dari yang sebelum-belum ni,semoga diberikan kesihatan yang baik,dan semoga bonda sihat dari laser mata tempoh hari,rindu nak makan masakan dari air tangan bonda.

Berazam nak kurus,nak diet,mampu ke ni tinggalkan nasi ,huaghhh tidak,.
Akan praktikkan dalam diri supaya menahan nafsu makan apabila terlihat gambar makanan di Facebook dan Instagram,dan menelan air liur apabila kakak kesayangan masak lauk sedap-sedap..mampu ke ni.

Dan macam nak kawin je tahun ni,hahahah menggatal betul kan..
Takpe-takpe bagi laluan dekat abang kawin bulan 3 ni,biar adik yang comel ni mengalah,
Bak kata bonda,3tahun lagi ye baru boleh kawin...En.Kawan sila bertahan ye,sila setia denganku..Akan cuba hindarkan coretan yang mengguris hati dan seboleh-boleh akan mengelakkan konflik,.

Ingin menjadi anak dan adik yang baik,dengar cakap,dan kurangkan sikit melawan tu dengan akak-akak dan abang-abang..dan akan kurangkan menangis,biar menangis di depan washing machine jangan menangis di depan bonda dan adik beradik..Mencuba menjadi pekerja yang rajin,berdedikasi,berdisiplin..Dan yang paling penting,cuba menjadi sahabat yang baik,walaupun sukar untuk bertukar pendapat..biarpun beribu sahabat...Kita abdikan untuk mengekalkan keakraban sahabat ini..

Banyak ingin dikongsikan,dan yang lebih penting inginkan keberkatan kehidupan dipenuhi dengan ilmu agama,insha Allah,Semoga diberi kesempatan atas diriku ini.Amin..
2 ulasan:

NinaAz berkata...

Cayok222. Jom sama2 kurus. Azam nina 2014 jugak. Nk kurussss

Nory Zoulkefle berkata...

Nak kurus jugakkk....
jom diet sama2..
hehehe

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea