Jantung Hati Maksu Pieza

03 Februari 2014

Wedding Officemate.

Dicatat oleh ucupiza di Isnin, Februari 03, 2014
Reaksi: 
Assalamualaikum =)

Kalau diberikan peluang,ingin menjadi tetamu majlis perkhawinan semua rakan-rakan.
Nak juga ambil berkat orang dah berkahwin ni,ambil sedikit seri pegantinnya.

Pada 01/02 dan 02/02/2014 telah berlangsungnya majlis perkhawinan my officemate,sis ainaa atau sis amoi dan pasangannya..
Disebabkan pada tarikh tu yus tak dapat nak hadir,makanya 31/01/14 tu yus dah awal-awal pergi serbu rumahnya..
Ramai juga officemate yang datang malam tu..
Dapat juga tengok sis amoi ni bersanding,malam tu pakai sanggul yang tinggi tu..Alamak macam sakit je tengoknya..Apatah lagi pegantin yang merasai pakai sanggul tu.
Tetiba rasa happy nye tengok orang berarak dengan adanya paluan kompang,bunyi mercun,renjis merenjis..
Bilalah masanya seru yus ni.hahahaha

Tahniah buat sis amoi dan pasangan,semoga berbahagia hingga akhir hayat,dan cepat-cepat timang baby yang super cute.
"We are happy for you"



Cantiknya..



officemate yang  hadir pada malamnya

cantik kan pelaminya...pink + purple....


Ambil Berkat

Tahniah sis amoi dan pasangan..........yang belah kanan dan kiri tu pegantin juga..officemate yus juga

3 ulasan:

NinaAz berkata...

tahniah buat pengantin. barakallah :)

Lyaa Suriany berkata...

cantik nya baju pengantiinnnnn

ucupiza berkata...

sis@NinaAz : tq sis.
Sis @Lyaa Suriany : Tula,yus suka tengok baju pegantin dia..warna dia soft je

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea