Jantung Hati Maksu Pieza

04 Mac 2014

Biskut lidah kucing..

Dicatat oleh ucupiza di Selasa, Mac 04, 2014
Reaksi: 
Assalamualaikum =)

Selalu tengok dekat instagram,dan facebook orang update pasal biskut rainbow a.k.a lidah kucing  nie..
Warna dia yang menarik perhatian dan nafsu untuk membeli..
Warna-warni lagi siapa tak tercuit untuk merasainya kan..

Dahlah warna yang lawa,kalau letak dekat hantaran,memang cantik..

Satu hari cari juga sampai dapat,terjumpa dekat page FB,dia dok tayang makan biskut rainbow ni,laju-laju tanya beli dekat mana,Alhamdulillah rezeki,rupa-rupanya orang yang menjual biskut ni duduk dekat area kampung yus je..
Settle order dengan owner biskut ni,..rezeki lagi,dapat juga merasa biskut ni,
Rasanya lebih kepada biskut butter,biskut sugi..biskut susu..dan ia nipis,memang sedaplah krup krap krup krap,dan tak sedar dah habis sebalang..lalalala.



Nanti nak order lagi...

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea