Jantung Hati Maksu Pieza

15 Mei 2014

Seoul Garden.

Dicatat oleh ucupiza di Khamis, Mei 15, 2014
Reaksi: 
Assalamualaikum..

Horayy....Ini adalah kali kedua jejakkan kaki ke seoul garden yang terletak di dataran pahlawan,Melaka.


Tarikh dah tak ingat bila pergi seoul garden ni, inilah akibatnya apabila terlalu lama peram cerita..
Ingatan pun tak sekuat dulu..
Yang ingat masa ni nak sambut officemate sempena majlis perpisahan sebab dapat kerja lain.
Dah lama tak berkumpul ramai-ramai macam ni.







Dekat sini makan bufet..bayar,pilih dan makanlah sebanyak mana nak makan..pastikan perut anda betul-betul kosong..
Kami tempah melalui call je,cakap bila tarikh,masa dan berapa orang..nanti dia akan reserved kan untuk kita..
Tempat sentiasa penuh..
Datang-datang terus duduk je..senang..

Harga berbeza-beza,untuk kanak-kanak lain harganya..untuk pelajar pula lain harganya,Dan jika yang masih belajar bolehla guna kad anda tu..dapat diskaun..





Muka kelaparan..sebab dah diingatkan,kita kosongkan perut masing-masing,memang betul-betul perut kosong masa pergi seoul garden,hanya teguk air mineral je..
Apabila sampai je seoul garden,memang tak sabar nak makan,nak isi perut yang kosong ni..
Makanlah sampai kenyang..Jangan membazir.....



Sementara nak tunggu daging-daging tu masak..

Makanlah banyak-banyak,banyak pilihan sangat..
dessert pun best...




Lama kami lepak disitu,dari jam 7.00 sampai kedai nak tutup..hahahaha.
I love it..
Lain kali ada masa boleh lepak lagi macam ni..
Bukan senang dapat berkumpul sama-sama..

TQ semua,..


0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea