Jantung Hati Maksu Pieza

02 Disember 2014

Majlis Hari Jadi Safiyya.

Dicatat oleh ucupiza di Selasa, Disember 02, 2014
Reaksi: 
Alhamdulillah..

Lega rasanya apabila selesainya majlis..
Selesai sudah majlis hari jadi Nur Safiyya.
Syukur sangat-sangat.
Ramai tetamu yang datang bagi memeriahkan majlis.
Kebetulan ada 3 majlis masa tu.
Kenduri Doa selamat,kenduri bertunang,kenduri Akikah..
Dah semua balik,marilah sambut birthday Safiyya sekali harung,senang cerita.
Terima kasih yang tak terhingga pada tetamu yang sudi datang memeriahkan majlis..





Cake Frozen..

Tema Frozen tuu...Sebenarnya dah tersalah kek..Masa order nak kek frozen yang bercetak je,sekali masa nak ambil, Amik hah, kek frozen Elsa teruss..Puas memikirkan macamana lah nak letak kek ni,sebab kedai tu bagi kotak kek yang biasa,Sudahnya memang tak boleh tutup, Kami pulak takut kek cair,tapi owner kedai cakap,kek ni takkan cair..Ok,Maka letaklah kek dalam bilik beraircond..
Keesokkannya memang kek tak cair langsung pun..


Birthday girl tengah ambil mood..




Yang susah nak pandang kamera..



yeahhh,bila nyanyi je happy birthday to u..dianye senyum kemain lebar lagi..









Makchu ucapkan Happy Birthday Cygg..
Semoga terus membesar dengan jayanya..
Semoga menjadi anak yang solehah buat ibu dan ayah...
Love u cygg..

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea