Jantung Hati Maksu Pieza

25 Disember 2014

Review : Hantaran Dari Pihak Perempuan Kepada Lelaki.

Dicatat oleh ucupiza di Khamis, Disember 25, 2014
Reaksi: 
Assalamualaikum semua..

Kali ni nak share idea hantaran yang dah lama terperap dalam folder ni..
Idea hantaran ni datangnye dari my SIL yang pandai sangat bab gubah-menggubah ni..
Hantaran tunang yang simple tapi menarik bagi kami..

Untuk barang hantaran ni, memang tengah SALE..
Kebetulan memang tengah cari barang hantaran sedikit demi sedikitlah, kemain terjah jela,Sekali masa tu ada buat SALE, apalagi ambil dan bayar..
Barang yang tengah SALE tu handbag dan perfume,memang kaw-kaw la SALE dia.
Kesimpulannye cari barang masa SALE yang berbaloi-baloi..

Warna tema hantaran dari Pihak perempuan kepada lelaki adalah Merah + Putih

Hantaran dari pihak Perempuan kepada Lelaki :



1 ) Sepersalinan Kain Pasang 







2) Kasut - Puas mencari kasut encik tunang ni, cerewet sangat.

 


3 ) Sejadah & Songkok.


4) Set Wangian / Penjagaan diri.




5) Set tali pinggang & Wallet



6) Sireh Junjung - Jangan tanya mana sirehnya,mana daunya dan bunganya..tak sempat snap..



7)buah-buahan.




8) coklat & gula-gula
 
9) Kek- Tak sempat snap,sebab sibuk nau masa tu..

Nantkan review hantaran dari Pihak lelaki kepada Perempuan..
Internet slow tak mengizinkan nak cerita lebih panjang..







2 ulasan:

InaYusoff berkata...

tak jempot pon.

sedey...

hahahaha

ucupiza berkata...

@InaYusoff : Hahaha..kemain tak jemput lagi kan.

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea