Jantung Hati Maksu Pieza

29 Januari 2015

Majlis Hari Lahir Muhammad Wafiq

Dicatat oleh ucupiza di Khamis, Januari 29, 2015
Reaksi: 
Assalamulaikum..

LAma sangat dah tak terupdate blog ni,kekurangan idea yang bernas untuk menaip..
Alhamdulillah selesai sudah satu majlis yang sungguh simple dan disambut oleh adik beradik dan saudara mara terdekat je..

Kebetulan birthday kak chik dan wafiq tak jauh tarikhnya..
kak chik - 17/01
wafiq - 13/01

Majlis haritu mula lepas isyak,tapi pukul 3.00 pm dah sibuk buat kek sendiri,cheffnya kak chik,birthday girl buat kek sendiri...Kek cheese coklat kukus..sedappp oiii..memang terbaik sangat...
Dan birthday girl juga sponsor kek burgernya sendiri...nampak tak birthday girl sponsor semua..
Birthday girl buat kek
Birthday girl sponsor kek burger
Birthday girl masak macam-macam..
Impian birthday girl nak beli kek burger untuk dak wafiq...Asyiklah dok tanya,dik ok tak kek burger ni,cukup tak makan untuk adik beradik dan saudara mara,besar tak burger ni,sedap tak..
Makanya kita tunggu dan lihat besar tak kek burger tu,sedap ke tak??


                                                              BESAR DAN ENAK DIMAKAN..


Di samping itu makanan tambahannya adalah Mee Goreng,Kuey teow goreng,Nugget & Sosej & Kek Burger dan Kek Birthday Girl & Boy.









 

ok selesai sudah majlis hari jadi kak chik dan muhammad wafiq..
Happy birthday....


0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea